Velkommen

Alle kan i løbet af deres liv få problemer, hvor psyken reagerer på ens livsomstændigheder. Erfaringen er heldigvis, at man kan gøre noget ved det.

Vi tilbyder psykoterapeutiske samtaler til voksne og unge voksne.

Vi arbejder fortrinsvis udfra kognitive terapeutiske principper og metoder, da vi ønsker at tilbyde en af de arbejdsformer, som der er bedst evidens for.

Vi ser frem til at modtage dig 

OBS – Frederiksbergpsykologen flytter til nye lokaler 12. juli 2019 og vil fremover være at finde under navnet Fohlmann ApS Vi har fået nye og bedre lokaler centralt i København: Rysensteensgade 14, 1.tv. 1564 København V

Det betyder også at vi vil ændre på hjemmesiden i løbet af juli og august 2019 – så adresse og indhold passer til de nye omgivelser – mere om dette senere

Vær også opmærksom på at der lige nu er 4 måneders ventetid på at komme i terapi hos Allan Fohlmann. For tiden er der desværre flere der ønsker at komme i terapi, end der er ledige tider.

Vi tilbyder, at du møder en af vores øvrige erfarne og autoriserede psykologer: 

.

Vi kan også anbefale følgende meget dygtige kollegaer:

Velkommen

Alle kan i løbet af deres liv få problemer, hvor psyken reagerer på ens livsomstændigheder.

Erfaringen er heldigvis, at man kan gøre noget ved det.

Vi tilbyder psykoterapeutiske samtaler til voksne og unge voksne.

Vi arbejder fortrinsvis udfra kognitive terapeutiske principper og metoder, da vi ønsker at tilbyde de arbejdsformer, som vi vurderer at der er bedst evidens for.

Vi ser frem til at modtage dig

Det er muligt at få online-terapi i stedet for fremmøde. Overvej gerne om det kunne være noget for dig: Læs mere om onlineterapi

Ingen ventetid

Vi har ind i mellem haft ventetid, men aktuelt vil du kunne komme til meget hurtigt.

For mange er det bedst at kunne møde op før og efter almindelige arbejdstid eller studie.
Hvis man udelukkende kan de mest eftertragtede ydertider før kl. 10 og efter kl. 16, kan der dog være enkelte uger, hvor det er sværere at få bestemte tider tilgodesetHvis du leder efter alternativer blandt psykologer, kan vi anbefaler at du søge på psykologforeningens hjemmeside:

Psykologeridanmark.dk/